Audi Q7

Audi Q7

Precies wat u nodig heeft.

Rijklaar vanaf
€ 87.573
Private lease vanaf
€ 1.386
Zakelijk lease vanaf
€ 1116

De Audi Q7. Precies wat u nodig heeft

Het is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg. Andere pluspunten zijn de royale interieurruimte en het comfort waarmee de inzittenden reizen. De aller modernste techniek tilt autorijden in dit segment naar ‘The next level’. Het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Wilt u de Audi Q7 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen. Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Sportief, comfortabel en efficiënt
  • Matrix LED: de beste verlichting
  • Interieur biedt topklasse comfort
  • 41 assistentiesystemen

Audi Q7 voorraad

De Q7 bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q7

Private Lease de Audi Q7

Rijden in een gloednieuwe Audi Q7? Kies dan voor Audi Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Audi. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q7

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q7

Ontdek de highlights

Audi Q7
Audi SQ7

De Audi SQ7 is een winnaar met zijn rijplezier, dynamische uiterlijk en ruime interieur. Een achttraps tiptronic en quattro permanente vierwielaandrijving brengen zijn superieure kracht over op de weg.

Audi Q7
Een krachtige uitstraling

Aan de voorkant valt de octagonale singleframe-grille op met verchroomde verticale spijlen. Andere highlights van deze grote SUV zijn de koplampen en de chroomstrip die de achterlichten met elkaar verbindt.

Audi Q7 TFSIe
Een innovatieve aandrijflijn

Met de Audi Q7 TFSI e kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u van uw dagelijkse kilometers volgens WLTP-norm circa 40 kilometer volledig elektrisch rijdt.

Audi Q7
Alle luxe, altijd standaard

Met de modernste autotechnologie is veel mogelijk en Audi laat u daar in de Q7 optimaal van profiteren. De diverse elektronische assistentiesystemen maken autorijden veiliger en zorgen voor ontspanning.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q7?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.