Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen.

Rijklaar vanaf
€ 89.990
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 1.225

De nieuwe Volkswagen SUV Touareg.


De nieuwe Volkswagen Touareg. De grootste Volkswagen, nóg groter dan de Tiguan. Hij biedt een nog indrukwekkendere combinatie van kracht, stijl, intelligentie en comfort. Met een aanzienlijk trekgewicht tot wel 3.500 kg zet de nieuwe Touareg de norm in zijn klasse. Een perfect voorbeeld van zijn potentie is dat hij moeiteloos een paardentrailer met twee paarden, met een gewicht van ongeveer 2.750 kg, kan trekken.

Of u nu kiest voor de efficiëntie van de elektromotor of de vertrouwde brandstofmotor, de Touareg eHybrid staat garant voor een krachtige en veelzijdige rijervaring. De verbeterde technologieën en het nieuwe ontwerp maken deze SUV ideaal voor diverse rijomstandigheden. De Touareg eHybrid staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ervaar het zelf en ontdek de perfecte combinatie van prestaties, innovatie en comfort in de vernieuwde Volkswagen Touareg.

  • Vanaf September te bestellen
  • 3.500 kg trekgewicht
  • Innovision Cockpit
  • Uniek Matrix LED verlichting

Volkswagen Touareg op voorraad

De Volkswagen Touareg is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Touareg en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Touareg uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen Touareg

Private Lease de Touareg

Rijden in een gloednieuwe Touareg? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Touareg

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Touareg R

Ontdek de highlights

Plug-in hybride: Rij 50 km elektrisch

De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een elektromotor als een supermoderne 3.0 V6 benzinemotor. Dit noemen we een plug-in hybride. Zo kunt u tot zo’n 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. Zo rijdt u met een extra grote auto toch extra zuinig.

Volkswagen Touareg
Alles in één oogslag

Alles in één oogopslag door het digitale instrumentenpaneel en het infotainmensysteem van formaat. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kunt u onmogelijk nog een afslag missen. Of een telefoontje. Of de muziekbibliotheek. Discover Premium is te bedienen met touch, met gebaren of met uw stem. Zeg het maar.

Volkswagen Touareg
Luxe zoals luxe bedoeld is

Het standaard super-de-luxe interieur van de nieuwe Touareg is helemaal naar wens samen te stellen. Kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen met geheugenfunctie. Maak het uzelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie.

Uniek trekgewicht

De Touareg heeft een toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. En als u weet dat een paardentrailer met twee paarden zo’n 2.750 kg weegt, dan weet u genoeg. Of u nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kunt u alles aan.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in de Volkswagen Touareg?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.