Volkswagen Passat Variant

Haal het meeste uit uw dag.

Rijklaar vanaf
€ 48.490
Private lease vanaf
€ 849
Zakelijk lease vanaf
€ 695

Volkswagen Passat Variant. Haal het meeste uit uw dag.

Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de nieuwe Passat Variant je een handje. De intelligente features, ruime kofferbak van 650 liter en het comfortabele design maken van elke rit in deze Volkswagen een ontspannen ervaring.

Wilt u de Volkswagen Passat Variant kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Passat Variant tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Travel Assist
  • Digital Key
  • Natural Voice Control
  • Predictive Cruise Control
  • Rear Traffic Alert
  • Nu nog innovatiever
  • Extra (been)ruimte
  • Luxe en comfort
  • Nieuwe assistenten beschikbaar
  • Voor de zakelijke rijder en het hele gezin
Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

Volkswagen Passat Variant voorraad

De Passat Variant is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

De Volkswagen Passat Variant

Lease de Passat

Private Lease de Passat

Rijden in een gloednieuwe Passat? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Passat

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Passat Variant

Ontdek de highlights

Op naar de toekomst

De slimme innovaties op de Passat Variant, zoals Travel Assist en Digital Key, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. 

Sportiviteit van de bovenste plank

Het design van de Passat Variant ziet er van zichzelf meer dan dynamisch uit, maar met het R-Line pakket al helemaal. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en grille én een sportief interieur: probeer dat maar eens te overtreffen.

Kofferbak open, inladen maar

Of je nu de wekelijkse boodschappen inlaadt of op vakantie gaat met het hele gezin én de volledige speelgoedkist, het past allemaal makkelijk in de ruime kofferbak van de Passat Variant.

De Passat GTE is terug

De hybride versie van de Passat is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen rijdt u nu tot 55 kilometer volledig elektrisch (volgens WLTP-meetmethoden). Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Passat Variant?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 24 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.