Volkswagen ID.2all

Volkswagen ID.2

Actieradius tot 450 kilometer en vanaf circa € 25.000

Rijklaar vanaf
€ 25.000
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 

Volkswagen ID. 2all

Met de ID. 2all concept geeft Volkswagen een voorproefje van een nieuwe elektrisch aangedreven compacte auto die in 2025 op de markt komt en laat het zien welke designrichting Volkswagen in slaat. Deze elektrische ID. 2all concept met buitenmaten van een Polo, is van binnen net zo ruim als een Golf en heeft een actieradius van maximaal 450 kilometer*.

Bekijk hier alle informatie over de Volkswagen ID. 2all. Wilt u op de hoogte blijven en alle updates rondom de ID. 2all concept volgen? Ook kunt u de ontwikkelingen met betrekking tot de introductie van de ID.2 hier vinden. Houd deze pagina dus zeker in de gaten!

Ontdek de highlights

Volkswagen ID.2all

Ruimte en design van de Golf

De ID. 2all concept blikt vooruit op de looks van de toekomstige compacte elektrische Volkswagen. Daarbij is er een hoofdrol voor de C-stijl: de ID. 2all laat een nieuwe interpretatie van dit klassieke stijlelement van de eerste Golf zien. Samen met strakke lijnen en krachtige proporties komt het studiemodel vriendelijk, dynamisch én tijdloos voor de dag. Typisch Volkswagen.

Volkswagen ID.2

Alle ruimte, maximaal gebruiksgemak

Het interieur valt op door de strakke vormgeving en hoogwaardige uitstraling. Blikvangers zijn de Digital Cockpit (27,7 cm), het head-up display en het grote (32,7 cm) aanraakscherm. Dankzij de slimme opzet van het infotainmentsysteem zijn alle functies van het studiemodel eenvoudig te bedienen. Voor het geluidsvolume is er een aparte knop en voor de instellingen van het klimaatsysteem is er een afzonderlijk bedieningscluster met knoppen.

Volkswagen ID.2all

Comfort van hoog niveau

De ID. 2all concept mag dan compact zijn, het comfortniveau is hoog. Zo beschikt hij over elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie en een groot glazen panoramadak. Voor maximaal gebruiksgemak is de leuning van de passagiersstoel neerklapbaar en is de achterbank in twee delen neer te klappen.

Bekijk hier de Volkswagen ID. modellen

Als eerste was de Nederlandse marktintroductie van de ID.3 (in de zomer van 2020). De ID.3 was de eerste auto van de innovatieve en elektrische ID. familie. Momenteel maken inmiddels de ID.4, ID.5 en ID. Buzz ook deel uit van de ID. Family. Bekijk hier de ID. modellen!

Loading …

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.2?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.