Volkswagen Golf (1)

De vernieuwde Volkswagen Golf!

Plan nu uw proefrit of kom vrijblijvend langs!

De kracht van 50 jaar Golf. Vol nieuwe energie.

Het meest geliefde model van Volkswagen viert zijn 50-jarig jubileum. En dat vieren we met een nieuwe Golf. Zoals u hem kent én als plug-in hybride. Hiermee rijdt u tot 142 kilometer* elektrisch en de rest op benzine indien nodig. Minder brandstofkosten dus meer budget voor leuke dingen. Ook fijn: met de snellaadfunctie tot 40 kW laadt uw Golf supersnel op.

Een primeur in de Golf is de stemassistent met geïntegreerde ChatGPT. ‘’Wat is een goede stop voor onderweg, met verse broodjes?’’ of ‘’Wat is een leuk thema voor een kinderfeestje?’’ Vraag maar raak. Daarnaast heeft u een enorm touchscreen binnen handbereik en kunt u van alles bedienen via de handige drukknoppen op uw stuur. Zo houdt u uw ogen op de weg.

Ook na 50 jaar innovatie herkent u het kenmerkende ontwerp van de Golf uit 1974. De vernieuwde Golf is weer wat strakker en moderner dan zijn voorganger. Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Typisch Golf.

Stap in de vernieuwde Golf vanaf € 34.990. Kom naar de showroom en ervaar hem zelf! Profiteer nu van € 2.000,- inruilvoordeel

Volkswagen Golf (9)

Standaard Plug-in Hybride

Met de vernieuwde Golf plug-in hybride rijdt u de meeste ritten elektrisch. Dat betekent beter voor het klimaat, minder brandstofkosten en meer budget voor leuke dingen zoals uit eten gaan en concerten. Pas na 142 km neemt de benzinemotor het over, dus ga heerlijk ontspannen op vakantie. Ook fijn: met de snellaadfunctie tot 40kW laadt de nieuwe Volkswagen Golf supersnel op.

Iconisch als altijd

Ook na 50 jaar innovatie herkent u het kenmerkende ontwerp van de Golf uit 1974. De vernieuwde Golf is weer wat strakker en moderner dan z’n voorganger. Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Typisch Golf.

Volkswagen Golf GTI

De Volkswagen Golf GTI

Het unieke model is een klasseloze auto. In een Golf is iedereen ‘goed gekleed’ en dankzij zijn unieke eigenschappen is het een echte allrounder. Wie voor een Golf kiest, neemt altijd de juiste beslissing. Tegelijkertijd is de Golf nooit saai. Niet voor niets wordt hij aanbeden door internationale liefhebbersschare – als trouwe metgezel in het dagelijks leven, als liefdevol gerestaureerde klassieker of als sportieve GTI.

Volkswagen Golf (2)

Volkswagen Golf I

Volkswagen Golf (3)

Volkswagen Golf II

Volkswagen Golf (4)

Volkswagen Golf III

Volkswagen Golf (5)

Volkswagen Golf IV

Volkswagen Golf (6)

Volkswagen Golf V

Volkswagen Golf (7)

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf (8)

Volkswagen Golf VII

Volkswagen Golf (9)

Volkswagen Golf VIII

Volkswagen Golf voorraad

De Volkswagen Golf is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Golf en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Golf uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Wat is mijn auto waard?

Bekijk hier het laatste nieuws over de Golf
Meer info
Heeft u interesse in de nieuwe Volkswagen Golf?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.