Maas-De Koning Rotterdam

Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens occasions en service dealer | CUPRA, SEAT & Škoda service dealer

Maas-De Koning Rotterdam

Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens occasions en service dealer | CUPRA, SEAT & Škoda service dealer

Adres
Vlambloem 40-48
3068 JE Rotterdam
Telefoon: 010 420 71 11

Openingstijden

Showroom
Maandag – vrijdag08.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
Werkplaats
Maandag – vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag08.30 – 12.30 uur
Magazijn afhaalpunt
Maandag – vrijdag08.00 – 16.30 uur
ZaterdagGesloten

Wilt u onderdelen bestellen kunt u contact opnemen met ons centraal onderdelenmagazijn op onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Uithoorn en Gouda. De Onderdelendienst HUB bevindt zich in Uithoorn.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. de Koning Rotterdam

Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens occasions en service dealer | CUPRA, SEAT & Škoda service dealer

Maas-De Koning in Rotterdam biedt een ruime voorraad van jong gebruikte / tweedehands / occasions de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA , Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. In Rotterdam bieden we GOOD2Go occasions, dat zijn dealer occasions voor een TOP prijs!

In Rotterdam zijn we service dealer voor de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Als officiële dealer van deze merken profiteert u van echte zekerheden en garanties. 

Maas-De Koning Rotterdam

Als dealer van Volkswagen willen wij uitblinken in ons vak en de beste service bieden die in de Rotterdamse regio nergens anders te vinden is. Service op het gebied van verkoop van Volkswagens, onderhoud, reparaties, apk en accessoires, maar ook schadereparaties en leasing. Onze Rotterdamse vestiging is geheel verbouwd en voorzien van de laatste digitale innovaties. Naast een mooie voorraad Volkswagens in de showroom, nemen onze collega’s u ook digitaal mee door ons gehele assortiment van de andere vestigingen. Zo heeft u altijd een ruime keuze in elektrische en brandstof modellen! U bent welkom voor advies over het onderhoud aan uw Volkswagen, een offerte of een proefrit. Ons team staat voor u klaar.

Occasions

Bij Maas-De Koning hebben we altijd meer dan 400 tweedehandse modellen op voorraad, van jong gebruikt tot occasions met iets meer ervaring. De bouwjaren van ons aanbod variëren van 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 tot zelfs 2023. Uiteraard kunt u bij ons terecht om een gebruikte auto te kopen, maar ook financieren of leasen behoort tot de mogelijkheden. U vindt onze voorraad tweedehands auto’s en alle nieuwe modellen op onze vestigingen. Er is altijd wel een Maas-De Koning occasion vestiging bij u in de buurt.