Seat Leon (1)

SEAT Voorraad Voordeel

Direct rijden met maximale korting.

SEAT Voorraad Voordeel

Tijdens het Maas-De Koning SEAT Voorraad Voordeel in september en oktober stapt u nu wel extra voordelig in een nieuwe Arona, Leon en Ibiza.

Extra voordeel op SEAT voorraad, direct rijden met maximale korting.
Voorraad voordeel tot € 4.500 op nieuwe geselecteerde brandstofmodellen.

  • + Extra inruilvoordeel
  • + Extra voorraad voordeel

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een proefrit. Kom gerust langs op één van onze vestigingen!

Seat Arona - Maas- De Koning
Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

Extra voorraad voordeel + inruilvoordeel op uw auto

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijgt u tijdelijk extra veel inruilvoordeel + voorraad voordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT uit voorraad te kiezen of een nieuwe SEAT te bestellen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

SEAT Arona

SEAT Arona
Inruilvoordeel € 1.500
Voorraad voordeel € 750
Totaal voordeel € 2.250
***

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza
Inruilvoordeel € 2.000
Voorraad voordeel € 2.000
Totaal voordeel € 4.000***

SEAT Leon

SEAT Leon
Inruilvoordeel € 2.000
Voorraad voordeel € 2.000
Totaal voordeel € 4.000***

SEAT Voorraad

Direct uit voorraad leverbaar.

Voorkom lange en onzekere levertijden met onze voorraad en stap direct in een SEAT. De SEAT modellen zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar en staan altijd klaar voor een proefrit. Kies één van de voorraadmodellen uit onze voorraad en profiteer van € 4.500 voordeel! Bekijk hier onze SEAT voorraad.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

Actie kortingen gelden niet i.c.m. de verlaagde leasetarief actie. Actiekortingen gelden tot en met 30 september 2023 en alleen als de nieuwe auto binnen de actieperiode wordt afgeleverd.