Onderhoud bij Maas-De Koning

Kleine onderhoudsbeurt bij Maas-De Koning

Wat is een kleine onderhoudsbeurt bij Maas-De Koning?

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt zorgen onze monteurs er voor dat uw auto wordt gecontroleerd en u niet met verassingen komt te staan. Het is belangrijk om uw auto in topconditie te houden! Zo rijdt u comfortabel en zo veilig mogelijk in uw auto! Bij Maas-De Koning werken gecertificeerde en vakkundige monteurs die met plezier uw auto in topconditie houden met alleen originele onderdelen. Bent u benieuwd of uw auto een grote of een kleine beurt nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Voor Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u altijd welkom in onze vestigingen! Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en servicebehoeften van uw auto.

Wat wordt er gecheckt tijdens een kleine onderhoudsbeurt?

  • Motorolie en oliefilter vervangen
  • Remschijven- en blokken op dikte controleren
  • Bijvullen vloeistofffen indien nodig
  • Gratis APK-Keuring

Wanneer heeft uw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Wij adviseren u om bij maximaal 15.000 kilometer of na 1 jaar een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zo blijft u veilig op de weg en verkleint u de kans op stilstand.

Grote onderhoudsbeurt bij M. de Koning

Waarom een kleine onderhoudsbeurt bij Maas-De Koning?

  • Vooraf duidelijke prijsopgave
  • Inspectie van essentiële onderdelen
  • Twee jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen
  • Gratis APK, indien nodig
  • Gratis pechhulp na onderhoudsbeurt
  • Gratis update van de auto, indien beschikbaar

Het verschil tussen een grote en kleine beurt?

Bij een grote beurt gaat de monteur een stapje verder. Bovenop de werkzaamheden van de kleine beurt, voert de monteur nog meer onderhoud en controles uit. Zo controleert de servicespecialist bijvoorbeeld ook het koelsysteem, de ophanging, de vering en de schokdempers.

Vacature Technisch Specialist Audi
Onderhoud aan uw auto

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Maas-De Koning biedt onderhoud voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Vaker gestelde vragen kleine onderhoudsbeurt

Wat is het voordeel van een kleine onderhoudsbeurt bij Maas-De Koning?

Brengt u uw auto naar een Maas-De Koning, dan weet u zeker dat er alleen gekwalificeerde monteurs aan uw auto werken. Zij weten dus precies hoe ze het perfecte onderhoud moeten uitvoeren. Daarnaast gebruiken ze originele onderdelen, waar u 2 jaar garantie op hebt. Goed onderhoud levert u uiteindelijk ook wat in uw portemonnee op. Auto’s die door een dealer zijn onderhouden, hebben vaak een hogere restwaarde wanneer ze worden ingeruild. Een ander voordeel is dat je gratis pechhulp ontvangt, als u uw auto volgens de voorschriften bij de officiële dealer laat onderhouden. Zo bent u in bijna heel Europa verzekerd van een snelle hulpverlening.

Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt hangen af van het merk en model. Neem contact met ons op wat de kosten voor de kleine onderhoudsbeurt aan uw auto zal zijn.

Hoe weet ik welk onderhoud mijn auto nodig heeft en wanneer?

Bij de wat nieuwere modellen geeft de boordcomputer aan wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Als uw auto meerdere eigenaren heeft gehad, en de onderhoudshistorie niet helemaal bekend is, dan kunt u het beste advies vragen bij de dealer. Zij hebben vaak wél inzicht in de onderhoudshistorie van een bepaalde auto en kunnen u precies vertellen wanneer er een onderhoudsbeurt nodig is.

Zit de APK bij een kleine onderhoudsbeurt in?

Ja, de APK is altijd kosteloos in combinatie met een onderhoudsbeurt bij Maas-De Koning. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van €4,35. Uw auto ontvangt alleen een gratis APK als de vervaldatum binnen twee maanden na de onderhoudsbeurt is.

Bekijk onze acties

Loading …