Economy service bij M de koning

Economy service bij Maas-De Koning

Wat is een Economy service bij Maas-De Koning?

Auto’s van 5 jaar of ouder profiteren van 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten met Economy Service*. Naast het voordeel op onderhoud biedt Economy Service o.a. 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa, gebruik van Originele onderdelen en wordt altijd aan het voertuig gewerkt door gekwalificeerde Maas-De Koning monteurs. Zo profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, maar ook van alle voordelen en zekerheden van Maas-De Koning.

Voor Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u altijd welkom in onze vestigingen! Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en servicebehoeften van uw auto.

Waarom onderhoud bij Maas-De Koning?

De Maas-De Koning technici zijn speciaal getraind zodat ze uw auto door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw auto snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van Maas-De Koning, zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Skoda apk

Waarom een Economy servicebeurt bij Maas-De Koning?

 • Vooraf duidelijke prijsopgave
 • Inspectie van essentiële onderdelen, waaronder distributieriem, ruitenwisser en accu
 • Twee jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen
 • Gratis APK, indien nodig
 • Gratis pechhulp na onderhoudsbeurt
Skoda reparaties

7 voordelen van Economy Service

 • Offerte: Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
 • Vervoer:  Altijd vervangend vervoer beschikbaar
 • Pechhulp: Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
 • Garantie: 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
 • Direct:  Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
 • Onderdelen: Altijd gebruik van originele onderdelen.
 • Gekwalificeerde Volkswagen, Škoda, SEAT, CURPA of Volkswagen Bedrijfswagen technici.

Maas-De Koning biedt onderhoud voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Economy service seat

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Vaker gestelde vragen:

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd 15% voordeel op ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen. Economy Service voordeel is geldig op onderhoudspakketten.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 48 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Gratis pechhulp?

De mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar!

4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle werkzaamheden bij Maas-De Koning ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij Maas-De Koning zodat het probleem verholpen kan worden.

Economy Service

*Volkswagen Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Volkswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu’s. reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.

Bekijk onze acties

Loading …