Audi direct aanname

Direct aanname bij Maas-De Koning

Wat is een direct aanname bij Maas-De Koning?

Audi Direct aanname is een service waarbij een medewerker van de Audi dealer samen met u de auto inspecteert. Uw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd en u ontvangt een gedegen service advies voor zowel voor de korte als lange termijn. Zo bent u exact op de hoogte van de technische staat van uw Audi. Krijg volledige transparantie met de Direct Aanname van Audi. Kijk tijdens de Audi Direct aanname samen met een monteur naar de status van uw Auto en wij geven u volledige transparantie in onderhoud en reparatie van uw Audi. Een premium service toegespitst op uw wensen waarbij u als klant en uw Audi centraal staan.

Voor onderhoud en service aan uw Audi kunt u terecht in onze Audi vestigingen.

Deze afspraak duurt gemiddeld 30 minuten.

Wat is de Audi Direct Aanname?

Audi Direct Aanname is een service waarbij één van onze gecertificeerde monteurs van Audi samen met u de auto inspecteert. Uw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd en u ontvangt een gedegen service advies voor zowel voor de korte als lange termijn. Zo bent u exact op de hoogte van de technische staat van uw Audi. Een premium service toegespitst op uw wensen waarbij u als klant en uw Audi centraal staan.

Audi direct aanname bij M. de Koning

Waarom de Direct Aanname bij Maas-De Koning?

  • Geen wachttijd
  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrokken bij de inspectie inclusief gewenste uitleg
  • Vooraf duidelijkheid over de werkzaamheden en kosten

Hoe werkt de Direct Aanname?

Na de grondige inspectie stellen we een vrijblijvend een offerte voor u op. U heeft dus vooraf een goed beeld van wat er aan uw Audi dient te gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Audi gereed zal zijn.

Audi direct aanname

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Bekijk onze acties

Loading …