Volkswagen Multivan

Alleskunner opnieuw uitgevonden.

Vanaf
€ 60.325
Zakelijke lease (**)
€ 733

De Volkswagen Multivan. Alleskunner opnieuw uitgevonden.

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat u een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat u iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat u geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen. Wilt u de Volkswagen Multivan kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Volkswagen Multivan tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

 • Front Assist noodremassistent.
 • Inhaalassistent ‘Side Assist’.
 • Multi-Collision Braking System.
 • Light Assist grootlichtassistent.
 • Mistlampen met geïntegreerde bochtverlichting.
 • Adaptive Cruise Control (ACC).
 • Vermoeidheidsherkenning.
 • Remassistent.
 • Rear View achteruitrijcamera.
 • Parkeerhulp.
 • Virtual Cockpit.

Nu tijdelijk een inruilpremie van € 3.500*

Volkswagen Multivan op voorraad

De Multivan is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

De Volkswagen Multivan

Lease de Multivan

Rijd elektrisch met alle voordelen van Volkswagen: voldoende actieradius en slimme features die rijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien?

Ontdek de highlights

Vroemvroem wordt zoemzoem

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die u dagelijks gemiddeld aflegt 100% elektrisch kan. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Volkswagen-Bedrijfswagen-Multivan
Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

Intelligente assistentie

Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Multivan helemaal opnieuw uitgedacht. Tijdens uw rit kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met u mee. Alles om u en uw passagiers safe en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Ook de fraaie nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan de veiligheid. U heeft beter zicht en u bent optimaal zichtbaar. Daarnaast zorgt de integratie van Amazon’s Alexa voor optimale connectiviteit. Handsfree, dus kunt u uw focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van uw Multivan.

Binnenruimte wordt vrije ruimte

De nieuwe Multivan maakt indruk met een tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen interieurconcept: van een volledig vlakke vloer tot de eerste rij stoelen, het nieuwe, innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen afzonderlijke stoelen maken een breed scala aan stoelindelingen mogelijk zonder grote inspanningen. Door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem is er een comfortabele doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. En de nieuwe multifunctionele tafel is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Hij kan worden ingeklapt en over de rails tot tussen de voorstoelen = worden geschoven om als middenconsole te worden gebruikt.

Een tafel als multitool

Een traditionele Multivan-feature is een handig, uitvouwbaar tafeltje. In de nieuwe Multivan is die getransformeerd tot een heuse multitool. Via het railsysteem is de tafel op elke gewenste plek te schuiven: tussen de voorstoelen of tussen de zitplaatsen van de tweede of derde zitrij. Met ingeklapte tafelbladen kan deze multitool fungeren als middenconsole tussen de voorstoelen. De complete unit is bovendien eenvoudig uitneembaar. Ook zo zijn doorloopjes te creëren. Lease de Multivan

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Multivan?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Inruilpremie van € 3.500 is inclusief BTW en is geldig t/m 30-12-2023

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.