Rijklaar vanaf
€ 92.889
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 

De Audi Q8. Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 borduurt met zijn sportieve uiterlijk voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Wilt u de Q8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig  langs op één van onze vestigingen. Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Sportief, comfortabel en efficiënt
  • 8,6 inch multimedia scherm
  • SUV-coupé
  • Dé sportiefste rijbeleving

Audi Q8 voorraad

De Q8 is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Q8 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Q8 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te kopen,  bestellen, financieren of leasen?

Zakelijke Lease de Audi Q5

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q8

Ontdek de highlights

Audi SQ8
Audi SQ8 en de ultieme RSQ8

Het design van beide modellen straalt kracht en dynamiek uit. De uitgebouwde spatborden, speciale bumpers, een grote spoorbreedte en de spoiler bovenaan de achterklep zijn beeldbepalend voor het sportieve exterieur.

Audi Q8
De sportiefste rijbeleving

De Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

Audi Q8
De kracht van twee motoren

De Audi Q8 TFSI e is er in twee versies. De sterkste is de 60 TFSI e met een systeemvermogen van 340 kW. Hij komt puur elektrisch 44 tot 45 km ver (WLTP-norm). Hij kan in slechts 5,4 seconden van 0 naar 100 km/h versnellen.

Audi Q8 Infotainment
Alle luxe, altijd standaard

De Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat is het gewicht van een Audi Q8?

De Q8 weegt 2.215 kilogram.

Wat is het trekgewicht van een Q8?

De Q8 kan tot 1.800 kilogram (geremd) trekken.

Is de Audi Q7 groter dan de Q8?

Ja, de Audi Q7 is groter dan de Q8.

Heeft u interesse in de Audi Q8?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.