Uw Audi een leven lang in topconditie?

15% voordeel op onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder.

Audi Lifetime Service

Bij Maas-De Koning willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% voordeel op onze onderhoudstarieven*. Standaard krijgt u al 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen. Daarnaast profiteert u, net als bij een nieuwe Audi, van de unieke expertise van onze service adviseurs, de garanties én Audi Pechhulp in vrijwel heel Europa.

Voor Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u altijd welkom in onze vestigingen! Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en servicebehoeften van uw auto.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van uw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Of wilt u toch liever ander onderhoud voor uw Audi plannen? Bekijk alle soorten onderhoud hier!

De zekerheden van Audi Service

Met Audi Lifetime Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud. U kunt ook altijd vertrouwen op de zekerheden van Audi Service.

  • Audi-kwaliteit voor een goede prijsAudi-kwaliteit voor een goede prijs
  • Pechhulp servicePechhulp service
  • Alle software- en kaartupdates voor uw AudiAlle software- en kaartupdates voor uw Audi
  • 15% korting op onderhoud, remmen en riemen | garantie | expertise15% korting op onderhoud, remmen en riemen | garantie | expertise
  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

*Audi Lifetime Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd)  en biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.