Elektrische auto leasen

Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Elektrische auto leasen

Elektrisch is interessant!

De elektrische auto is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat is niet voor niks, want elektrisch rijden is een interessante keuze. Natuurlijk is het erg voordelig dat een elektrische auto 8% (2020), 12% (2021) of 16% (2022) bijtelling heeft ten opzichte van 22% voor een benzine uitvoering. Maar elektrisch rijden heeft nog veel meer voordelen. Wilt u advies over elektrisch rijden? Dan kunt u terecht bij één van onze vestigingen.

Voordelen elektrisch rijden

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 16% bijtelling voor zakelijke rijders in 2022

Voorraad elektrische auto’s

Maas-De Koning heeft een ruim aanbod van elektrische auto’s. Maak een keuze uit alle elektrische auto’s die bij Maas-De Koning op voorraad zijn. Zo rijdt u snel in een nieuwe elektrische auto en profiteert u van alle voordelen!

Elektrisch laden

Maas-De Koning biedt u een volledige laadoplossing voor thuis, op het werk en onderweg. Ideaal voor berijders van hybride en elektrische auto’s. Wanneer uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat wel goed. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor zakelijk- én privé. Wat wilt u nog meer.

Elektrisch rijden en laden

Ontdek de leasevormen

Audi e-tron GT
Financial lease

Slim vermogen opbouwen. Financial Lease, is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Financial Lease bent u voor een vast bedrag per maan eigenaar van uw bus.

M. de Koning Volkswagen ID.3
Full operational lease

Zorgeloos op weg. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat u hoeft te doen is tanken.

Netto operational lease

Netto operational lease is dé ideale leasevorm voor jou als je zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf wilt regelen! 

Direct afbetalen

Als je over voldoende eigen middelen beschikt is kopen natuurlijk een prima optie. Financieren of leasen is het alternatief om geld vrij te houden voor bijvoorbeeld investeringen in je bedrijf.

Heeft u interesse in een elektrische auto leasen?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.