Maas-De Koning Business Center

Meedenken in zakelijke mobiliteit

Maas-De Koning Business Center

Meedenken in zakelijke mobiliteit

Met de Business Center formule is Maas-De Koning in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.

  • Merkdealer voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen en Audi
  • Eigen universele leasemaatschappij
  • Eigen schadebedrijf
  • Hecht familiebedrijf sinds 1964
  • Regio Rijnmond
  • 1 vast contactpersoon
  • Alles onder 1 dak
  • Van ZZP’er tot multinational
  • 170 dealermedewerkers
  • Alle merken personen- en bedrijfswagens

Mobiliteitsoplossingen Business Center

De zakelijke klant kan bij Maas-De Koning Business Center terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken. Meedenken, helderheid verschaffen en de klant voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing en de daaraan gekoppelde service bieden zijn kernpunten in de Business Center aanpak. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken en diensten en deze vanuit één vast aanspreekpunt in de markt zetten. Met deze kracht biedt Maas-De Koning Business Center mobiliteitsoplossingen op het gebied van:

Zakelijk Autolease

Maas-De Koning Lease is een leasemaatschappij met een persoonlijke touch. Een universele leasemaatschappij voor alle automerken, met een specialisatie in de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi. Uw persoonlijke lease adviseur.

Autoverhuur & Shortlease

Uw vertrouwde aanbieder voor het bieden van zakelijke verhuur en shortlease in uw regio. Onze verhuurvloot bestaat uitsluitend uit auto’s van de merken Volkswagen, Audi & VW Bedrijfswagens.

Lease-a-Bike
Lease a Bike

Een fiets voor iedereen. Door een fiets te leasen kan elk bedrijf zijn werknemers de keuze geven uit een breed scala aan fietstypes. Van e-bikes tot racefietsen. En van bakfietsen tot speed-pedelec of gewoon een stadsfiets.

Extra diensten

Volkswagen Bedrijfswagens

Bedrijfswagens op maat

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst om u te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok, Crafter en e-Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan uw bedrijfswensen.

Elektrisch rijden en laden

Shuttel

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er Shuttel. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn.

MAAS-DE KONING LEASE

Maas-De Koning Lease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maas-De Koning Lease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Klanten waar we trots op zijn

Maas-De Koning Business Center heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met uiteenlopende klanten. Van De Vries en Verburg en Muddebouw tot Coca-Cola, wij vinden voor iedere situatie een passende oplossing.

De vries en verburg
Muddebouw

Contact met het Maas-De Koning Business Center

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.