Volkswagen up!

Volkswagen up!ruiming

De allerlaatste Volkswagen up! modellen uit voorraad.

Volkswagen up!ruiming bij Maas-De Koning

De allerlaatste Volkswagen up! modellen uit voorraad

Volkswagen heeft besloten te stoppen met de productie van de kleinste Volkswagen, de up! Maar gelukkig hebben wij bij Maas-De Koning nog een voorraad van deze sportieve stadsauto weten te bemachtigen. Deze up! modellen zijn leverbaar uit voorraad en rijdt u dus binnen een week.

Onze Volkswagen up! voorraad bestaat uit modellen in diverse kleuren, met verschillende opties en rijdt u al vanaf €19.890 inclusief afleverkosten. De up! is niet meer te bestellen, dus voor deze auto’s geldt UP!=UP!

Volkswagen up!ruiming

  • De allerlaatste up! voorraad – UP!=UP!
  • Rijden binnen 1 week
  • Private Lease alleen in juni vanaf €354, zakelijk lease vanaf €298

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan, kom langs in onze showrooms voor advies of maak een proefrit. De Volkswagen up! eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen!

De laatste Volkswagen up! voorraad

De up! is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Private lease de Volkswagen up!

Rijden in een gloednieuwe up! Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Volkswagen up!

Ook als zakelijke lease!

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is de up! natuurlijk ook van toepassing! 

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen up!?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.