Volkswagen ID.3

Subsidie elektrische Volkswagen 2024

Wees er snel bij

Kies voor elektrisch rijden en profiteer van de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Rijd extra voordelig in een elektrische auto

De Nederlandse overheid ziet net als wij de noodzaak en potentie van elektrisch rijden. In de toekomst, maar ook nu al. Daarom zijn er verschillende kortingsregelingen en belastingvoordelen waar u als eigenaar van een elektrische auto gebruik van kunt maken. Bij aanschaf én bij gebruik van de auto.

Bent u een particulier en koopt of private leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s. Vraag vanaf 9 januari 2024 SEPP aan.

Alle voorwaarden op een rijtje:
  • Alleen voor 100% elektrische personenauto’s
  • Actieradius van minimaal 120 km
  • Nieuwprijs bedraagt maximaal € 45.000
  • De overeenkomst staat op jouw naam
  • De overeenkomst wordt gesloten in 2024
  • U heeft een geldig woonadres in Nederland

Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Met de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) stimuleert de overheid elektrisch rijden. Zo komt u in aanmerking voor maximaal € 2.950 subsidie* op 100% elektrische auto’s die u koopt of private leaset. Kiest u een occasion? Dan komt u in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Dit kan alleen met een koopovereenkomst die u afsluit op of na 1 januari 2024. Bekijk hier of jij in aanmerking komt voor de subsidie. 

Volkswagens | binnen SEPP Subsidie

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.3 of ID.4 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.3 en ID.4 voorraad!,

Volkswagen Private Lease

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een nieuwe Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen ID3 SEPP

Krijg ik belastingvoordeel op een elektrische auto?

De belastingvoordelen zijn vooral van toepassing op lease en zakelijke rijders van een elektrische auto. Voor leaserijders is de bijtelling in 2024 16%. Indien u op eigen bedrijfsterrein gebruikmaakt van een slimme laadpaal, dan kunt u vaak aanspraak maken op de MIA.

Heeft u interesse in een elektrische Volkswagen?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

De ID.4 en ID.5 nieuwjaarsacties zijn geldig op nieuwe auto’s uit de geselecteerde actievoorraad, OP=OP. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.