Volkswagen ID.3

Voorraad voordeel op Volkswagen elektrisch

Profiteer van voorraad voordeel op de ID.3, ID.4, ID.5 en de ID.7

Met maximaal voordeel instappen in een gloednieuwe Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 of ID.7? Kom dan langs op de vestigingen van Maas-De Koning voor de beste ID-deal van Nederland.

Op de actievoorraad van nieuwe Volkswagens elektrische modellen geldt een voorraad voordeel. Een unieke mogelijkheid om voor de allerscherpste prijs over te stappen in een elektrische Volkswagen! Kom snel langs in onze showrooms of bekijk ons aanbod in de webshop. Het aanbod is beperkt en OP=OP!

Volkswagen elektrische modellen:

 • Volkswagen ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius.
 • Volkswagen ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto.
 • Volkswagen ID.5 eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.
 • Volkswagen ID.7 is een Volkswagen eersteklas. Ruim, luxe en innovatief.

Kies uw model met extra Voordeel!

Volkswagen SEPP

Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren

 • € 2.000 inruilbonus
 • € 1.250 Maas Duurzaamheidspremie
 • € 2.950 SEPP subsidie
 • € 6.200 Totaal voordeel
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3

Duurzaam. 100% elektrisch

 • € 2.000 inruilbonus
 • € 1.250 Maas Duurzaamheidspremie
 • € 3.250 Totaal voordeel

Private Lease
Vanaf € 529 voor € 499* all in per maand.
Nu € 30 korting per maand!

Zakelijke lease vanaf € 590* p.m.

Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4

100% elektrische SUV

 • € 2.000 inruilbonus
 • € 1.250 Maas Duurzaamheidspremie
 • € 3.250 Totaal voordeel

Zakelijke lease vanaf € 658* p.m.

Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5

Volledig elektrische SUV coupé

 • € 2.000 inruilbonus
 • € 1.250 Maas Duurzaamheidspremie
 • € 3.250 Totaal voordeel

Zakelijke lease vanaf € 763* p.m.

Volkswagen SEPP voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de elektrische Volkswagen te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de elektrische Volkswagen voorraad!

Volkswagen ID.3 voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.3 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.3 voorraad!

Volkswagen ID.4 voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.4 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.4 voorraad!

Volkswagen ID.5 voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.5 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.5 voorraad!

Volkswagen ID.7 voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.7 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID. 7 voorraad!

Volkswagen Private Lease

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een nieuwe Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

 • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Toekomstgericht
 • 16% of 22% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2023
MAAS-DE KONING LEASE

Maas-De Koning Lease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maas-De Koning Lease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Heeft u interesse in een elektrische Volkswagen?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

De ID.4 en ID.5 nieuwjaarsacties zijn geldig op nieuwe auto’s uit de geselecteerde actievoorraad, OP=OP. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.