Volkswagen SUV modellen

Volkswagen demo deals bij Maas-De Koning

Onze scherpste demo aanbiedingen

Volkswagen demo deals bij Maas-De Koning

Onze scherpste demo aanbiedingen – de eerste afschrijving is voor onze rekening!

Wilt u snel rijden in een Volkswagen waar “de kop van af is”? Kies dan nu voor één van onze voordelige en rijk uitgeruste Volkswagen demonstratie auto’s. Vrijwel nieuwe auto´s, maar met een fikse korting op de nieuwprijs. Deze rijk uitgeruste demo-auto´s worden ingezet ter promotie van een model. De nieuwste modellen, vaak maar enkele maanden oud en een beperkt aan kilometers op de teller. Hiermee profiteert u van een scherpe prijs voor een bijna nieuwe Volkswagen, omdat de eerste afschrijving voor onze rekening is.

De voordelen van een demo-auto:

  • Vrijwel nieuw
  • Rijk uitgerust
  • Direct rijden
  • Fikse korting

Volkswagen Demo Aanbod

Dit zijn Volkswagens die ter demonstratie zijn gebruikt en dus weinig kilometers op de teller hebben. Wanneer u een nieuwe Volkswagen wil rijden tegen een gereduceerd tarief bieden demonstratieauto’s de uitkomst. Bekijk in het overzicht voor de beschikbare modellen. Zoekt u iets speciaals, maar staat dit er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij zoeken graag met u mee naar een geschikte oplossing.

Bekijk de Volkswagen voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen, up!, Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Taigo, Tiguan of 1 van de elektrische Volkswagen modellen zoals de ID.3, ID.4 en ID.5? Bij M. de Koning kunnen we veel van deze modellen uit snel en uit voorraad leveren. Profiteer van gunstige Private Lease tarieven of extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.

Heeft u interesse in een Maas-De Koning Demo?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!