Volkswagen e-Crafter 2

Volkswagen e-Crafter

De eerste stap naar elektrisch.

Vanaf
€ 56.700
Financial lease (***)
€ 
Zakelijke lease (**)
€ 

Volkswagen e-Crafter. De eerste stap naar elektrisch.

De e-Crafter is alleen nog uit voorraad leverbaar

Deze elektrische bedrijfswagen combineert de betrouwbare prestaties van de Crafter met een milieuvriendelijke elektrische aandrijving. Ideaal voor moderne ondernemers die streven naar emissievrije mobiliteit zonder concessies te doen aan laadruimte en prestaties. Ontdek de toekomst van zakelijk rijden met de e-Crafter, waar duurzaamheid en functionaliteit hand in hand gaan.

Wilt u de Volkswagen e-Crafter kopen, financieren of private leasen via Maas-De Koning? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u het gekozen Volkswagen Bedrijfswagen model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

 • 100% Elektrische bedrijfswagen.
 • Sterke 100kW elektromotor.
 • Zeer rijke standaarduitrusting.
 • Meerdere assistentiesystemen.
e-Crafter Pick-up
Volkswagen e-Crafter Pick-Up

Voor groenvoorzieners, gemeenten en afvalverwerkers is de Crafter Pick-up er ook in een elektrische variant, de e-Crafter Pick-up. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must voor uw wagenpark!

 1. Laadvermogen tot 820 kg⁠2
 2. Leverbaar als enkele cabine
 3. Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen
 4. Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe.
 5. Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
e-Crafter Kipper
Volkswagen e-Crafter Kipper

De Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Kipper heeft een e-Crafter chasis als basis. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als u dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens uw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. 

 • Chassis frame voorzien van zelfsmerende kogeldraaipunten en hydraulische kiepcilinder
 • Elektrohydraulische pompunit ten behoeve van de kiepinstallatie
 • Kipper veilig te bedienen d.m.v. afstandsbediening met een grote reikwijdte door het krulsnoer
 • Laadvermogen tot 740 kg⁠3
e-Crafter Rolstoelbus
Volkswagen e-Crafter Rolstoelbus

Volkswagen Bedrijfswagen introduceert emissievrij rolstoelvervoer in samenwerking met ombouwspecialist Tribus. Met een actieradius van 115 kilometer (WLTP) is de e-Crafter rolstoelbus uitermate geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De e-Crafter rolstoelbus kan snelladen(40kW): een lege accu is binnen een uur volledig te laden. 

 • Rolstoelplaatsen worden met een centrale hendel vergrendeld en ontgrendeld.
 • De e-Crafter rolstoelbus beschikt over twee rolstoelplekken die via de achterportieren goed toegankelijk zijn.  Als de rolstoelplekken niet in gebruik zijn, biedt de e-Crafter met volwaardige stoelen plaats aan acht passagiers.
e-Crafter Solar Koelwagen
Volkswagen e-Crafter Solar Koelwagen

Door de voordelen van de volledig elektrische e-Crafter te combineren met de innovatieve Solar koelwagentechnologie, introduceert de overtreffende trap in duurzaamheid. Het dak van deze volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen is voorzien van hoog-rendement zonnepanelen, waarmee de transportkoeling de juiste koeling garandeert zonder dat daar een brandstofmotor aan te pas komt. 

 • Ingebouwde LED-verlichting
 • Eenvoudige reiniging door de ‘hand-lay-up’-methode
 • Lekkende lading vormt geen probleem door het inbegrepen afwateringssysteem
 • Nachtkoeling is mogelijk dankzij de 220V-aansluiting in de voorbumper

Volkswagen e-Crafter op voorraad

De e-Crafter is alleen nog uit voorraad leverbaar

De e-Crafter is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen e-Crafter en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen e-Crafter uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen e-Crafter

Hoe ziet uw ideale e-Crafter er uit? Wat zijn de mogelijkheden qua indeling, opties en systemen? Onze specialisten adviseren u graag. Ook over de subsidies, financieringsvormen en een offerte bent u bij hen aan het juiste adres.

Financier nu vanaf € 829 p/m

e-Crafter

Ontdek de highlights

Volkswagen e-Crafter laadruimte
Probleemloos inladen

Voor uw vervoerswensen telt iedere centimeter laadruimte. Met de e-Crafter haalt u het maximale uit uw bedrijfswagen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt daardoor over een laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

Volkswagen e-Crafter interieur
Ongekend rijcomfort

De e-Crafter is een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen . Zo rijd u comfortabel geheel elektrisch naar uw bestemming.

Volkswagen e-Crafter pick-up
Zoveel mogelijkheden

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. Maas-De Koning doet er namelijk iedere dag alles aan om u te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. De e-Crafter biedt mogelijkheden zoals de pick-up, koelwagen, kipper en rolstoelvervoer. Voor iedere branche de ideale bus.

Volkswagen e-Crafter 2
Opladen van A tot Z

Opladen op uw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Standaard bij uw e-Crafter krijgt u advies van een expert over opladen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Wat is mijn auto waard?

8 jaar onderhoud en APK standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud tot en met de eerste 8 jaar / 96 maanden standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Door Volkswagen Bedrijfswagens voorgeschreven onderhoudsinspecties en de wettelijke APK-keuring voor de eerste 8 jaar / 96 maanden, uit te voeren door een erkende Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens servicepartner naar keuze.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar / 96 maanden garantie (tot een maximum van 160.000 km). U kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de e-Crafter?

Lengte: 5.986 mm
Breedte: 2.427 mm
Hoogte: 2.590 mm
Laadruimte / Volume: 10,7 m³
Zijschuifdeur (L x H): 1.311 x 1.722 mm
Achterklep (L x H): 1.552 x 1.740 mm
Draaicirkel: 13,9 m
Max. Laadgewicht: 970 kg

Wat is de actieradius van de e-Crafter?

De actieradius van de e-Crafter is 115 km (WLTP).

Heeft u interesse in de Volkswagen e-Crafter?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.