Volkswagen California 6.1

Volkswagen California 6.1

Onbeperkte vrijheid.

Vanaf
€ 65.010

Volkswagen California 6.1. Onbeperkte vrijheid.

In slaap vallen onder de sterren. ‘s Morgens wakker gemaakt door het geluid van de zee. Verken het buitenland en voelt u nog steeds thuis: de California 6.1 is pure vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Geniet van de onafhankelijkheid en reis waar u maar wilt. Met alles wat u nodig heeft.

Wilt u de Volkswagen California 6.1 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u het gekozen Volkswagen Bedrijfswagen model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Volkswagen California Beach
  • Volkswagen California Coast
  • Volkswagen California Ocean
  • Volkswagen Grand California
  • Transporter California
  • California 6.1
  • Volkswagen camper
  • Volkswagen buscampers
  • Volkswagen camperseries
  • Camperliefhebbers

Lease de Volkswagen California 6.1

Wat is het verschil tussen full operational lease en financial lease en wat zijn de voor- en nadelen? Of overweegt u om met eigen geld een California 6.1 te kopen? De keuze is aan u! Wij van Maas-De Koning helpen u graag op weg.

Volkswagen California 6.1

Ontdek de highlights

Volkswagen California 6.1 slapen
Altijd uw slaapplek bij de hand

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij u er zelf één hebt: de California 6.1 biedt u met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van uw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

Volkswagen California keuken
Volledig ingerichte keuken

Reizend over de wereld, ontdekt u niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kunt u nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

Volkswagen California 6.1
Voel u overal thuis

Ontdek elke dag nieuwe landen, culturen en plaatsen. En toch altijd thuis voelen. De California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om uit te vouwen. En veel opbergruimte voor uw favoriete knuffel of vakantie lezen. Koken, slapen, ontspannen – alles zoals thuis. Alleen met de hele wereld voor de deur.

Volkswagen Grand California
Grand California

Sommigen noemen het ‘reislust’. Anderen noemen het ‘honger naar avontuur’. Al tientallen jaren staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer biedt nu nog meer onafhankelijkheid, het is een volledig uitgerust vakantiehuis. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Volkswagen California 6.1?

Lengte: 4.904 mm
Breedte: 2.297 mm
Hoogte: 1.990 mm
Draaicirkel: 11,9 m

Is de California 6.1 een camper?

De Volkswagen California is een camperversie van de Volkswagen Transporter bestelauto. Er zit van alles in om een volledige rondreis mee te kunnen maken!

Hoeveel kost de California 6.1?

De California 6.1 is al leverbaar vanaf € 65.010. De andere uitvoering namelijk de Ocean Edition is iets duurder en leverbaar vanaf € 69.960!

Heeft u interesse in de Volkswagen California 6.1?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.