Vind uw nieuwe Volkswagen of Volkswagen occasion!

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen, up!, Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Taigo, Tiguan of 1 van de elektrische Volkswagen modellen zoals de ID.3, ID.4 en ID.5? Bij Maas-De Koning kunnen we veel van deze modellen uit snel en uit voorraad leveren. Wilt u uw nieuwe auto zelf samenstellen, dat kan natuurlijk ook! Profiteer van gunstige Private Lease tarieven of extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.

Profiteer van onze Volkswagen acties

Loading …

Proefrit aanvragen?

Ervaar Volkswagen op zijn best tijdens een proefrit! Maak eenvoudig en snel uw afspraak voor een proefrit met een model naar uw keuze. Het maken van een afspraak is gebeurd in slechts 3 simpele stappen!

Volkswagen modellen

Loading …

Maas-De Koning – Thuis in Volkswagen

Uw officiële dealer en servicepartner voor Volkswagen nieuw, Volkswagen occasions, service, onderhoud & APK in één van onze Volkswagen service dealer vestigingen. Wij zijn volledig ingericht om u als klant met de juiste kennis en kunde van dienst te zijn als het gaat om Volkswagen. In onze showrooms hebben wij een ruime tentoongestelde voorraad om het echte Volkswagen gevoel te beleven. Vraag een offerte of proefrit aan voor een nieuwe Volkswagen. Bekijk alle Volkswagen occasions en de aantrekkelijke Volkswagen acties.

Werkplaatsafspraak maken

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Onderhoud
Onderhoud
APK
APK
nieuwe autobanden bij M. de Koning
Autobanden
Autoschade
Schadeherstel

Profiteer van onze Volkswagen After Sales acties

Loading …

Kom langs in onze Volkswagen vestigingen