Volkswagen Golf 7

Hoe werkt Private Lease?

Eenvoudig jouw model en contract samenstellen

Private Lease bij Maas-De Koning in 5 stappen

MdeKoning Private Lease
1. Kies een passend model en stel deze samen

Stel uw perfecte Volkswagen of Audi samen door onder meer de uitvoering, kleur en opties te bepalen. In de online shop kunt u de meest gekozen kleuren en opties bekijken. De adviseurs van Maas-De Koning kunnen alle kleuren en opties in een maatwerk offerte berekenen.

2. Stel uw ideale Private Lease-contract op

De maandlasten van een Private Lease-contract zijn afhankelijk van verschillende onderdelen. Denk hierbij aan de gereden kilometers, looptijd van uw contract of de keuze voor een automaat of handgeschakeld model. De kosten van uw maandlasten berekent u eenvoudig via de online configurator. 

3. Vraag direct online een proefrit of offerte aan

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. De adviseurs van Maas-De Koning zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast! Sla het overzicht op om uw gekozen auto later nog eens te bekijken. Houd er wel rekening mee dat we een aantal documenten nodig hebben om de aanvraag succesvol in behandeling te nemen. Bekijk hiervoor onze Private Lease checklist. (pdf download)

4. Wij doen de financiële check

Eerst zal beoordeeld worden of het Auto Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in.

5. Wij leveren uw nieuwe Volkswagen of Audi

De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en doorgegeven. Wij doen ons best zoveel mogelijk bestellingen direct uit voorraad te leveren. Wij informeren u over de afleverdatum van uw auto en zullen contact met u opnemen voor het maken van de leveringsafspraak.

Heeft u interesse in Private Lease bij Maas-De Koning?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!