Volkswagen Caddy

Ondernemers en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Beste ondernemer!

U en uw bedrijf zijn uniek. Daarom willen wij precies weten wat u nodig heeft. Als u ons dat vertelt, gaan we meteen aan de slag. We ontzorgen u met een oplossing op maat. Als zakelijke klant kun je voor al uw mobiliteitsvraagstukken bij ons terecht. Denk aan leasen, verzekeren, financieren, laadoplossingen, of gewoon een goed adviesgesprek. Onze accountmanagers Zakelijke Markt verdiepen zich in uw specifieke situatie. Na een uitvoerige analyse van de wensen en behoeften en een scan van het huidige wagenpark, bereiken we samen een optimale invulling van uw mobiliteitsbehoefte! Zo probeert Maas-De Koning Zakelijk alle ondernemers te kunnen voorzien van persoonlijke ontzorging.

Altijd passende mobiliteitsoplossingen

Voor ZZP

Een goede auto of bedrijfswagen waar u altijd op kunt vertrouwen: voor u als ZZP’er of voor uw eenmanszaak is dit van groot belang.

Voor MKB

Elk MKB-bedrijf is anders. Dus zoekt u een mobiliteitsoplossing op maat voor u en uw medewerkers, zonder grote investeringen te doen?

Voor Fleetowners

Voor alle medewerkers mobiliteit op maat regelen, dat is best een klus. Gelukkig staat u er als fleetowner of wagenparkbeheerder zeker niet alleen voor. 

Bekijk de laatste zakelijke acties

Bekijk het laatste zakelijke nieuws

Team Zakelijke Markt staat voor u klaar!

Auke Genemans

Accountmanager Zakelijke Markt
06-35112154

Michael van de Velde

Accountmanager Zakelijke Markt
06-52545038

Niels Verbeek

Accountmanager Zakelijke Markt
06-44454459

Jeroen Suk

Manager Zakelijke Markt
06-52391681

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen als ondernemer?

Dat hangt af van de leasevorm die u kiest. Met financial lease kunt u genieten van uw ideale auto of bedrijfswagen, zonder dat u meteen het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen. Hierdoor behoudt u meer ruimte voor andere investeringen.
Bij Operational lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Vaak hoeft u zelf niets te investeren en loopt u geen financieel risico. Alle autokosten worden opgenomen in het vaste maandtarief, waardoor u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast geniet u van volledige ontzorging: van administratie tot onderhoud, alles wordt door de leasemaatschappij geregeld voor u.

Kan ik als ondernemer beter een auto leasen of kopen?

Dit verschilt per situatie. Vaak komen er tijdens een adviesgesprek met een accountmanager de juiste oplossingen naar voren. Plan daarom gerust een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze accountmanagers van Team Zakelijke Markt.

Welke kosten zijn “zakelijk”?

Bij zakelijke aanschaf zijn alle kosten zakelijk, bij privégebruik betaal je wel bijtelling.

Kan ik als ondernemer mijn huidige auto inruilen?

Dat is natuurlijk geen probleem.

Hoe zit het met bijtelling?

Op het moment dat je de zakelijke auto ook privé gaat rijden dien je ook als ondernemer bijtelling te betalen. De hoogte hiervan wordt bepaald aan de hand van de fiscale waarde en het bijtellingspercentage.

En hoe zit het met investeringsaftrek?

Als ondernemer heb je mogelijk recht op investeringsaftrek. Denk bijvoorbeeld aan de kleinschalige investeringsaftrek of de milieu investeringsaftrek. Informeer hierover bij je boekhouder en of accountant.

Stel dat ik een laadpaal thuis of op de wil en een laadpas, hoe werkt dat?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Zakelijk contact

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.