Audi Q4 e-tron

Top 10 Originele Audi Accessoires

Met de wisseling van de seizoenen in zicht is het verstandig om al te kijken welke accessoires u voor uw Audi nodig heeft om niet alleen deze zomer, maar ook aanstaande winter weer met alle comfort de weg op kan. Zo kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om uw versleten winterbanden nu al te vervangen, of uw auto te upgraden met eventuele ontbrekende opties!

1. Zomersets

Personaliseer uw Audi en maak hem sportief of juist stijlvol met een originele Audi zomerset. Net als de juiste schoenen onder een mooi pak, maken de wielen uw Audi helemaal af.
Kies uit verschillende designs en inchmaten.

Vanaf € 1.195

Audi Zomersets

2. Wintersets

Combineer design met veiligheid. Een winterset zorgt al bij een temperatuur onder de 7°C. voor betere grip. Ook bij regen zorgt het diepere profiel voor beter wegcontact. Veilig hoeft niet saai te zijn!

Vanaf € 995

Wintersets Audi

3. Trekhaken

Of u nu graag uw fietsen meeneemt, een trailer moet trekken vanwege de hobby, of u er graag met de caravan op uit trekt. Een trekhaak is altijd handig. Bij Audi zorgen we ervoor dat hij niet zichtbaar is doordat hij weg klapt of afneembaar is.

Vanaf € 654 incl. montage

Trekhaak Audi

4. Dakdragers

Wilt u net iets meer ruimte tijdens die zomer- of winterreis?
Dan zijn dakdragers i.c.m. een dakkoffer de perfecte oplossing. Strak design, handig in gebruik en met de originele Audi dakkoffers zelfs een echte blikvanger.

Vanaf € 199

Dakdragers Audi

5. Fietsendragers

Nederland is een fietsland, we trekken er graag op uit met de fiets. Met de fietsendrager van Audi kunt u 2 fietsen meenemen naar uw favoriete bestemming (uit te breiden naar 3 fietsen). Geschikt voor elektrische fietsen, kantelbaar en deels inklapbaar zodat hij compact op te bergen is.

Vanaf € 299

Fietsendragers Audi

6. Rubberen mattensets

U wilt uw Audi graag mooi houden en dat begrijpen we. Zeker in de natte periodes is de rubberen mattenset een uitkomst. Ze beschermen uw interieur en zijn makkelijk schoon te maken.

Vanaf € 45

Mattenset Audi

7. Rubberen kofferbakmatten

De kofferbak wordt voor van alles gebruikt. Van vieze wandelschoenen tot aan het vervoeren van zware spullen. Een rubberen kofferbakmat beschermt uw interieur tegen al deze invloeden en zorgt voor een onbeschadigde kofferbakbodem.

Vanaf € 59

Kofferbakmat Audi

8. Car electronics

U bent zeer tevreden met uw Audi, maar hij mist net dat ene hulpsysteem wat u graag had willen hebben. Veel opties zijn achteraf ook nog toe te voegen. Denk aan parkeersensoren, cruise control, achteruitrijcamera’s en smartphone interface.
Neem contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw Audi.

Car Electronics Audi

9. Car care

We hebben verschillende producten om zelf uw Audi te onderhouden. Van lederverzorging en schermreinigers tot aan complete winterpakketten. Gebruik de juiste producten om uw Audi mooi te houden. Kom bij ons langs voor het aanbod of bekijk online alle car care producten.

Car Care producten Audi

10. Lederen interieurs

Ook achteraf kan uw Audi nog van een volledig lederen interieur worden voorzien. Er zijn verschillende opties mogelijk: o.a. meerdere kleuren en combinaties, leertypes, stiksels, stoelverwarming, perforatie van middenbaan etc.
Neem contact met ons op en ontdekt wat er mogelijk is bij uw Audi.

Lederen Interieur Audi