Volkswagen-economy-service

Economy Service 15% voordeel op onderhoud

Is uw auto 5 jaar of ouder?


Economy Service nu met 15% voordeel op onderhoud en 15% voordeel op remmen en riemen

De Maas-De Koning technici zijn speciaal opgeleid zodat ze uw auto door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw auto snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Lees hier alles!

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
  • Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
  • Altijd vervangend vervoer.
  • 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Volkswagen technici

Volkswagen Economy Service

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

SEAT Economy Service

Is uw SEAT ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw SEAT in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

SEAT economy service

Škoda Economy Service

Is uw Škoda ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Škoda in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Škoda onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

SKODA economy service

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw Volkswagen Bedrijfswagen in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u naast 15% voordeel op onderhoud nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hiermee weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen Bedrijfswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. 

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

* Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.