MdeKoning-XBUS

XBUS

not a Car, but more!

XBUS – Not a car, but more!

XBUS. Afkorting voor elektrisch bussysteem. Een modulair concept. Twee chassis varianten. Twee module-afhankelijke batterij compartimenten. Talloze chassis-onafhankelijke modules. Een oneindig aantal mogelijke toepassingen. Kwaliteit gegarandeerd door tot 10 jaar fabrieksgarantie.

De XBUS is ontwikkeld volgens het “Lego-principe”. Onafhankelijk van de gekozen chassisvariant kunt u uw XBUS eenvoudig en snel aanpassen aan uw gebruiksbehoeften, zo vaak u maar wilt. U heeft geen speciaal gereedschap nodig, u hoeft niet bij de NASA gewerkt te hebben, u heeft alleen soms een beetje hulp nodig om een module eraf te halen en een andere er weer op te zetten.

De waarschijnlijke introductiedatum van de XBUS zal in 2024 zijn. Heeft u vragen over de XBUS of wilt u op de hoogte blijven? Vul het formulier in of bel 085-01 97 513

2 CHASSIS VARIANTEN

X MODULES

MdeKoning-xbus-models

Ontdek de modellen

MdeKoning-xbus-base
BASE

De basis voor alle andere modules.
Of: de start in de wereld van modulaire mobiliteit.

MdeKoning-xbus-pickup
PICKUP

Perfect voor professioneel gebruik met een open laadruimte. Door de open laadruimte kunt u gemakkelijker zware en lompe voorwerpen laden en lossen.

MdeKoning-xbus-pickupbus
PICKUP BUS

In tegenstelling tot de PICK-UP heeft de PICKUP BUS een bestuurderscabine en een achtercabine maar ook een open laadruimte, wat het in- en uitladen gemakkelijker voor u maakt.

MdeKoning-xbus-camper
CAMPER

Met een slaapplaats voor twee personen, een ruimtebesparende keuken met spoelbak, koelkast en kookplaat bent u altijd klaar voor een avontuurlijke reis.

MdeKoning-xbus-cabrio
CABRIO

Laat u graag de wind door uw haren waaien? Met de CABRIO kunt u zowel in de bestuurderscabine als in de achtercabine het dak openen.

MdeKoning-xbus-box
BOX

Onze grootste. Met een verwacht laadvolume van meer dan 6.000 liter ofwel meer dan 6 m³.

MdeKoning-xbus-bus
BUS

Genoeg ruimte voor uw bagage en die van uw vrienden. Met onze BUS ben je altijd goed op weg in de stad en daarbuiten

MdeKoning-xbus-kipper
KIPPER

De uitbreiding van de PICK-UP. Met de KIPPER kunt u dankzij de open laadruimte niet alleen makkelijker laden en lossen, maar ook de laadruimte kantelen.

MdeKoning-xbus-transporter
TRANSPORTER

Onze allrounder.

Heeft u interesse in de XBUS?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!