Zorgeloos laden met Cube

Uw elektrische auto laadt u het liefst thuis op. Slimme laadoplossingen van Cube maken het voor iedereen mogelijk én makkelijk.

Elektrisch laden: een eigen oplaadpunt voor thuis of op kantoor

Elektrisch rijden en laden is leuk, zeker wanneer u er geen omkijken naar heeft. Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is een van de belangrijkste vragen hoe u uw nieuwe auto zult opladen. Op lange termijn is het meest voordelige en praktische oplossing een eigen laadpaal te hebben. Hierdoor betaalt u alleen het tarief voor stroom van uw energieleverancier. Met de Cube hebben we laden daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt: Sluit uw auto aan op uw persoonlijke Cube laadstation en de rest gaat vanzelf

Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en kan worden geïnstalleerd op een locatie naar uw keuze. Het is een modulair systeem, dus als u in de toekomst het aantal laadpunten bij uw woning of bedrijf wilt uitbreiden, is dit mogelijk zonder dat een nieuw energiedistributiesysteem nodig is. Er kunnen tot wel 4 Cube’s op een woning en maximaal 100 Cube’s op een zakelijk bedrijfspand worden aangesloten! De Cube heeft een gebruiksvriendelijke interface en is net zo compact als een broodtrommel. Het oplaadpunt is naar uw wensen te personaliseren en is op bijna iedere ondergrond te plaatsen.

De voordelen van Cube

Laadt razendsnel

Cube kan snelladen met maximaal 22 kWh. Hiervoor is een 3-faseaansluiting vereist (net zoals voor koken op inductie).

Werkt met alle elektrische auto’s

Cube laadpunten werken met elektrische auto’s van alle merken.

Ook voor zakelijke laadpassen

Dankzij een geïntegreerde RFID chip kun je je Cube ook gebruiken met een zakelijke laadpas.

Automatische stroomverdeling

Beschikbare stroom wordt optimaal verdeeld dankzij automatische load balancing.

U bepaalt wat u wilt.

Vrijstaand of aan de wand

U kunt ervoor kiezen om uw Cube aan de wand te laten bevestigen of vrijstaand aan een fraaie RVS paal.

Met of zonder vaste kabel

Een Cube kan geleverd worden met alleen de socket of een vaste kabel in 5 of 8 meter.

Welke kleur

Iedere kleur die u maar wilt! Gaat u voor subtiel of wilt u juist iets opvallends? Alles is mogelijk. Kies uw favoriete kleur en maak uw Cube uniek.

Cube versus de rest

FunctiesCubeAndere laadoplossing
Werkt met iedere elektrische autoJaJa
SnelladenJaJa
Automatische load balancing*JaNee
Ook als er geen internet isJaNee
ToekomstbestendigJaNee
In iedere RAL-kleurJaNee

* De Cube Smart beschikt over automatische load balancing die ervoor zorgt de laadsnelheid wordt verlaagd als je bijvoorbeeld de wasmachine gebruikt. Dit werkt ook als de Cube even geen internetverbinding heeft.

Heeft u interesse in een Cube Laadpaal?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!