Audi-A1-Sportback

Audi demo deals bij Maas-De Koning

Onze scherpste demo aanbiedingen

Audi Demo Deals bij Maas-De Koning

Onze scherpste demo aanbiedingen – de eerste afschrijving is voor onze rekening!

Wilt u snel rijden in een Audi waar “de kop van af is”? Kies dan nu voor één van onze voordelige en rijk uitgeruste Audi demo deals. Vrijwel nieuwe auto’s, maar met een fikse korting op de nieuwprijs. Deze rijk uitgeruste demonstratie auto’s worden ingezet ter promotie van een model. De nieuwste modellen, vaak maar enkele maanden oud en met een beperkt aan kilometers op de teller. Met de demo deals profiteert u van een scherpe prijs voor een bijna nieuwe Audi, omdat de eerste afschrijving voor onze rekening is.

De voordelen van de demo deals:

  • Vrijwel nieuw
  • Rijk uitgerust
  • Lage kilometerstand
  • Direct rijden
  • Fikse korting

Audi demo aanbod

Dit zijn Audi’s die ter demonstratie zijn gebruikt en dus weinig kilometers op de teller hebben. Wanneer u een nieuwe Audi wil rijden tegen een gereduceerd tarief bieden demonstratieauto’s de uitkomst. Bekijk in het overzicht voor de beschikbare modellen. Zoekt u iets speciaals, maar staat dit er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij zoeken graag met u mee naar een geschikte oplossing.

Bekijk de Audi voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe Audi, A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8 of een van de elektrische Audi modellen de Q4 e-tron, Q8 e-tron of e-tron GT. Bij Maas-De Koning kunnen we veel van deze modellen uit snel en uit voorraad leveren. Profiteer van gunstige Private Lease tarieven of extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.