13 Omrijdeals van Maas-De Koning

De samenvoeging van Maas Autogroep en M. de Koning Autobedrijven is een feit! Vanaf nu gaan we samen verder als 1 organisatie onder de naam Maas-De Koning. Met in maar liefst 13 vestigingen, schadebedrijven, een lease- en verhuur maatschappij, tankstation en wasstraten in de Randstad en het Groene Hart, zitten we altijd bij u in de buurt en kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersonen. Stuk voor stuk collega’s met passie en enthousiasme voor onze merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Onze samenvoeging willen we ook met u vieren. Met spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Dus rij om, kom langs en profiteer tot 31 december 2023 van de 13 Omrijdeals van Maas-De Koning!


Omrijdeals:

 • Acties op alle afdelingen
 • Accessoires, schade, werkplaats, verkoop, onderhoud, wassen en leasing
 • Duizenden euro’s voordeel
 • Geldig tot 31 december 2023
 • Op alle vestigingen van Maas-De Koning


Kom langs op onze vestigingen en informeer naar de 13 Omrijdeals. U bent van harte welkom bij Maas-De Koning!

Nieuwe auto Omrijdeals

Omrijdeal 1. Extra Omrijkorting tot € 12.500*

Profiteer van extra hoge kortingen tijdens de Omrijdeals van Maas-De Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen, Audi, Seat of Škoda uit voorraad te kiezen. Bekijk welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.

Omrijdeal 2. Private Lease Omrijkorting tot € 100 per maand*

Gaat u voor comfort en zekerheid? Kies dan voor Private Lease via Maas-De Koning. Met Private Lease rijdt u een nieuwe Volkswagen, Audi, Seat of Škoda én geniet u van velen voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand, geen bijkomende kosten voor onderhoud, verzekering of wegenbelasting.
Bekijk welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.

Volkswagen T-Cross Omrijdeals

Demo Omrijdeals

Omrijdeal 3. Demo Omrijkorting tot € 10.000

Kies voor één van onze voordelige en rijk uitgeruste demo’s. Vrijwel nieuwe auto’s, maar met een fikse korting op de nieuwprijs want de 1e afschrijving is voor onze rekening. Deze rijk uitgeruste demonstratie auto’s worden ingezet ter promotie van een model. De nieuwste modellen, vaak maar enkele maanden oud en met een beperkt aan kilometers op de teller.

Audi Q4 e-tron Sportback

Occasions Omrijdeals

MDK-Kruiwagen

Omrijdeal 4. Extra inruilbonus tot € 2.500

Bij aankoop van een gebruikte auto uit onze voorraad ontvangt u met Omrijdeal 4 tot wel €2.500 extra inruilbonus op alles wat rolt of rijdt. Dus kom langs met uw inruilauto, scooter, driewieler of kruiwagen en profiteer van extra inruilbonus tot €2.500. Vraag onze showroom collega’s naar de Omrijdeal op de auto van uw keuze.

Omrijdeal 5. Onderhoudsvoucher € 500

Heeft u uw droomauto gevonden in onze uitgebreide occasionvoorraad? Dan wilt u deze natuurlijk goed verzorgen! Tijdens de Omrijdeals ontvangt u bij aankoop van een gebruikte auto een onderhoudsvoucher van €250 te besteden bij bijvoorbeeld uw 1e onderhoudsbeurt in onze werkplaats. Bij occasions met een aanschafwaarde van boven de €50.000 ontvangt u zelfs een onderhoudsvoucher van €500.

Omrijdeals 4 en 5 zijn te combineren bij aanschaf van een gebruikte auto uit onze voorraad. U ontvangt dus extra inruilbonus én een onderhoudvoucher.

Volkswagen Bedrijfswagens Omrijdeals

Omrijdeal 6. Inruilpremie tot € 1.250

Bij een nieuw te bestellen Volkswagen Bedrijfswagen Inruilpremie tot € 1.250. Ruil uw oude Bedrijfswagen in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen? Dan ontvangt u tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen te bestellen.

 • Volkswagen Caddy € 750 inruilvoordeel
 • Volkswagen ID. Buzz Cargo € 750 inruilvoordeel
 • Volkswagen Crafter € 1.250 inruilvoordeel

Omrijdeal 7. Omrijkorting tot € 1.000

Heeft u geen inruil? Profiteer dan Omrijkorting tot € 1.000 op een nieuw te bestellen Volkswagen Bedrijfswagen.

 • Volkswagen Caddy € 500 Omrijkorting
 • Volkswagen ID. Buzz € 750 Omrijkorting
 • Volkswagen Crafter € 1.000 Omrijkorting

Volkswagen Crafter Hero Pakket (12)
Maas-De Koning Bidon

Werkplaats Omrijdeals

Omrijdeal 8. Gratis sportbidon bij een Wintercheck

Ontvang bij de wintercheck een Gratis sportbidon. De komende maanden wordt er veel gevraagd van uw Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen: regen, sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om uw auto voor te bereiden op het najaar controleren we hem tijdens de Maas-De Koning wintercheck op 20 essentiële punten voor slechts 25 euro. Als extraatje ontvangt u bij de wintercheck een gratis sportbidon.

Omrijdeal 9. Tweede band met 50% korting

Veilig het najaar in maar u heeft nog geen winterbanden onder uw auto of uw winterbanden zijn aan vervanging toe? Met Omrijdeal 8 profiteert u van 50% korting op de tweede band. Geldig op winterbanden, zomerbanden en all-season banden. Bekijk hier het bandenaanbod voor VolkswagenAudiŠkodaSEAT of Volkswagen Bedrijfswagens? Of vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe banden.

Accessoires Omrijdeals

Omrijdeal 10. Winter accessoires met 25% korting

Profiteer van winter accessoires met 25% korting. In de webshops van de merken vindt u een groot assortiment aan winterse accessoires voor uw Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Denk hierbij aan winterwielensets, dakdragers, dakkoffers, all weather mattensets of sneeuwkettingen. Tijdens de Omrijdeals ontvangt u 25% korting op al deze winter uitrusting! Let op: bestel uw accessoires via onze magazijn collega’s, bij bestellingen via de webshop geldt deze korting niet.

Lease Omrijdeal

Omrijdeal 11. CUPRA Born al vanaf € 540,- p.m

Op zoek naar een nieuwe elektrische leaseauto? Zakelijk rijden in een CUPRA Born betekent altijd met een dikke glimlach in uw auto stappen. De elektrische aandrijflijn maakt de CUPRA Born vriendelijk voor het milieu, uw portemonnee en uw rijplezier. We kunnen ‘m nu tijdelijk direct uit voorraad leveren! Je rijdt de CUPRA Born al vanaf € 540,- per maand op basis van Full Operational Lease. Bekijk de lease Omrijdeal op Maas-De Koning Lease.

CUPRA Born Omrijdeal
MAAS-DE KONING LEASE

Maas-De Koning Lease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maas-De Koning Lease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Schade Omrijdeals

Schade uitdeuken zonder spuiten

Omrijdeal 12.

Uitdeuken zonder spuiten 1e deukje gratis – volgende deukje € 50

Onverhoopt schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder te spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd! Deze actie geldt voor deukje ter grootte van maximaal een 2 euro muntstuk.

Wasstraat Omrijdeals

Omrijdeal 13.

In alle wasstraten het meest uitgebreide wasprogramma voor slechts € 10

Wij weten dat u zich lekkerder voelt in een schone auto. We doen er dan ook alles aan om u dat goede gevoel te geven. Onze wasstraten bieden alles wat u zoekt op het gebied van het autowassen, drogen, waxen én polishen van uw auto. Bezoek onze wasstraten in Krimpen aan den IJssel, Gouda en Nieuwkoop en verwen uw auto met het meest uitgebreide wasprogramma voor slechts € 10!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 24 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

De Maas-De Koning Omrijdeals gelden op alle vestigingen van Maas-De Koning van 1 november 2023 tot 31 december 2023. Omrijdeals zijn niet te combineren met andere lopende acties, vraag naar de voorwaarden. Voor Omrijdeals 1 en 2 gelden specifieke voorwaarden. Deze zijn te vinden op de uitgebreide actiepagina’s per merk. Omrijdeals 6 en 7 gelden alleen op nieuw te bestellen Volkswagen Bedrijfswagens, voorraadauto’s zijn hierbij uitgesloten.